Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Február 26. 14:44, péntek | Sport
Forrás: HírTV

Dzsudzsák parádézott, majd pirosat kapott

Dzsudzsák parádézott, majd pirosat kapott

A holland PSV Eindhoven a magyar válogatott Dzsudzsák Balázsnak is köszönhetően 3-2-re nyert a Hamburg ellen a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntős párharcának csütörtöki visszavágóján, de idegenben lőtt góllal a németek jutottak tov

Dzsudzsákot ráadásul a második félidő elején kiállították, mert a sárga lapját követően meglökte a játékvezetőt.

A Juhász Rolandot foglalkoztató Anderlecht sima hazai győzelemmel jutott be a legjobb 16 közé: a belga alakulat 4-0-ra verte, így 5-1-es összesítéssel búcsúztatta a spanyol Athletic Bilbaót.

Gera Zoltán a kezdőcsapatban kapott helyet az angol Fulhamben, s bár gólt nem szerzett, együttese az ukrán Sahtar Donyeck vendégeként kiharcolt 1-1-es döntetlennel továbbjutott a következő körbe.

(telesport.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:47, szombat | Sport

Szoboszlai góljával győzte le a Real Betist a Liverpool

Szoboszlai Dominik találatával a Liverpool FC labdarúgócsapata 1-0-ra nyert a Real Betis ellen a pénteken Pittsburghben rendezett felkészülési mérkőzésen.

2024. Július 26. 07:43, péntek | Sport

A Fehérvár hátrányból fordítva nyert Azerbajdzsánban

A Fehérvár hátrányból fordítva 2-1-re győzött csütörtökön az azeri Szumgajit vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén.

2024. Július 26. 07:41, péntek | Sport

Párizs 2024 - Vereség a franciáktól a nyitányon a női kézilabdázóknál

A magyar válogatott 31-28-ra kikapott a címvédő és világbajnok franciáktól csütörtökön a párizsi olimpia női kézilabdatornájának első fordulójában.

2024. Július 26. 07:40, péntek | Sport

Kl-selejtező - Háromgólos előnnyel utazhat Ciprusra a Paks

A Paks háromgólos győzelmet aratott ciprusi vendége, az AEK Larnaca felett csütörtökön a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén.