Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. Október 11. 19:15, kedd | Helyi

E-közlekedés? Próbáld ki!

E-közlekedés? Próbáld ki!

Téged is idegesít, hogy minden reggel munkába menet dugóban ülsz? Unod a tömegközlekedést, nem akarsz parkoló díjat fizetni? Eljött az ideje, hogy a szabadságot válaszd!

Az elektromos kerékpár népszerűsége nem csökkent az utóbbi időben a városi bringások körében, ami nem meglepő, mert jelentős mértékben megkönnyíti a haladást, időt és energiát spórolhatunk vele. Próbáljuk ki a könnyű, dizájnos rollereket is, mert mindamellett, hogy környezetkímélő módon járunk el, pénzt takaríthatunk meg! A csendes, elektromos hajtású rollerek nem szennyezik a levegőt, segítségükkel rövid idő alatt nagy távolságokat tehetünk meg. Akkumulátorral működnek, a cserére legkorábban 2-3 év után szükséges sort keríteni. Az akkumulátor kivehető, a csere egyszerű és gyors. Csakúgy, mint hagyományos változatuk, ezek a rollerek szintén összecsukhatók, könnyen szállíthatók, be tudjuk tenni az autó csomagtartójába. Továbbá mellette szól, hogy remek közlekedési eszköz az irodában dolgozók számára. Ajánlott még azoknak, akik gyárban dolgoznak és napi szinten nagy távolságokat tesznek meg a gyáron belül. Tökéletes közlekedési eszköz lehet a mozgásszervi panaszokkal élőknek és azoknak, akik könnyen elfáradnak. Használata 14 éves kortól ajánlott. Kialakítása ergonomikus, divatos, felülete időtálló, így nem kell félni az időjárási viszontagságoktól sem. Esős időben se hagyjuk otthon, mert használata ugyanolyan biztonságos, mint napsütéses időben! Kevésbé gyakori, hogy a három- vagy négykerekű, 2 utas szállítására alkalmas elektromos riksákkal találkozunk az utakon. Ez az elektromos motorral hajtott környezetbarát közlekedési eszköz hatékony reklámhordozónak minősül. Kipróbálhatjuk, ha egy csendes, erdei utazást kívánunk megtenni, de egyes városokban taxiként is használják. Riksával közlekedni egyaránt nagy élmény városban és vidéken. Gondoljuk bele! Ha ezek a környezetbarát, elektromos járgányok elterjednének a városokban, alapjaiban változtatnának a közlekedési szokásokon, és valószínűleg egy egészségesebb, tisztább, élhetőbb város látványa tárulna elénk nap, mint nap.

eroller_ejargany_kozlekedes_gyor

Magyarországon, egyedülálló módon, az elektromos bringák mellett elektromos rollereket is bérelhetünk Kaposváron. A városban mindössze négy dokkoló állomás üzemel, ami maximális kihasználtsággal működik. A fiatalok körében kifejezetten nagy népszerűségnek örvendő elektromos rollert állandó felhasználásra, és alkalmanként is kölcsönözhetjük. Reméljük, a közeljövőben már Győrben is lesz rá lehetőségünk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.

2024. Május 06. 07:14, hétfő | Helyi

Szén-monoxidot lélegzett be egy lakó a győri Eőrsy Péter utcában

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő április 27-én délelőtt egy társasház harmadik emeleti lakásában a győri Eőrsy Péter utcában.

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.