Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Február 24. 13:45, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

E. Zsanett-ügy: egyre közelebb az ítélethez

E. Zsanett-ügy: egyre közelebb az ítélethez

Az E. Zsanett-ügyben szerdán lesznek a perbeszédek a Fővárosi Bíróságon. Nyilas Levente büntetőtanácsa a pótmagánvádló E. Zsanett vádindítványa alapján folytat büntetőeljárást öt rendőr ellen erőszakos közösülés, személyi sz

A közéletben és az egész közvéleményben szokatlanul heves indulatokat váltott ki az, hogy 2007. május 4-én hajnalban rendőrök állítólag megerőszakoltak egy 21 éves lányt Budapest belvárosában. Az eset után több magas rangú rendőrségi vezető távozott posztjáról. Mivel a hatóságok nem látták a rendkívül súlyos vádakat bizonyíthatóknak, a sértett lány, E. Zsanett, úgynevezett pótmagánvádas eljárást kezdeményezett.

A Fővárosi Bíróság eddig 14 tárgyalási napot tartott az ügyben, a tanúk és a szakértők mellett több pszichológus szakértőt is meghallgattak, akik ellentétes szakvéleményeket készítettek. Az egyik szakértő szerint E. Zsanett valószínűleg igazat mondott, a másik szerint nem.

Szerdán hangzik el a vádbeszéd, amelyet Tuza Péter, E. Zsanett jogi képviselője 4 óra hosszúságúra tervez. Ugyanezen a napon hangzik el várhatóan az öt védőbeszéd is. A tervek szerint az E. Zsanett-ügyben március 8-án születik első fokú ítélet.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.