Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Augusztus 28. 16:28, szerda | Külföld

Ed Sheeran visszavonul

Ed Sheeran visszavonul

Könnyen lehet, hogy az idei, szigetes fellépése volt az egyik utolsó Ed Sheeran megszokott koncertjeiből. Úgy néz ki, irányváltásra készül a 28 éves világsztár.

Ed Sheeran augusztus 26-án, hétfőn fejezte be két és fél évvel ezelőtt megkezdett, Divide nevű turnéját. A sorozattal történelmet írt, ugyanis a több mint 260 koncertjét 7 és félmillió ember látta élőben. A turné nagyjából 666 millió fontos bevételt jelentett, ami körülbelül 240 milliárd forintnak felel meg. Ed Sheeran egy négyes rohammal zárta a hatalmas turnét: otthonába, Ipswich-be érve négy egymást követő napon adott koncertet.

Amikor az utolsó buli végén elköszönt a közönségtől, azt mondta,
"lehet, hogy ez volt az utolsó looper pedálos koncertem." – írja a BBC.

Sheeran ugyanis egy gitárral járja a világot, és a pedál segítségével építi fel a zenét úgy, hogy több szólam szólalhasson meg. A számok elején rögzíti a különböző futamokat, amiket a pedálokkal tud ki-be kapcsolgatni már az adott szám közben.

Sheeran azzzal köszönt el, hogy viszlát két év múlva. Ami könnyen lehet, hogy egy nagyobb szünetet jelent, ami érthető is egy ekkora sorozat után, ráadásul Sheeran nem rég vette feleségül régi szerelmét, és valószínűleg nem repülőgépeken és szállodákban akarják tölteni közös életük első hónapjait, éveit.

Forrás: origo.hu

Kép: sziget.hu/rockstarphotographers

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:48, kedd | Külföld

Megkezdik a medvék kilövését Erdélyben

Rendkívüli ülésen döntött a román képviselőház a medveállomány ritkítását célzó vadászati kvótákról.

2024. Július 14. 08:13, vasárnap | Külföld

Donald Trump jól van, kiengedték a kórházból

Donald Trump elhagyhatta a kórházat, miután szombaton este egy választási gyűlésen fegyveres támadás érte, és a fülén lőtt sérülést szenvedett.

2024. Július 14. 08:10, vasárnap | Külföld

Breaking: Rálőttek Donald Trumpra - Videó

Támadás szakította félbe Donald Trump Pennsylvania állambeli választási gyűlését szombaton - közölte a republikánus elnökjelölt védelmét ellátó titkosszolgálat.

2024. Július 13. 08:43, szombat | Külföld

Telefonon tárgyalt az amerikai és az orosz védelmi miniszter

elefonon tárgyalt Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter - közölte pénteken a két ország katonai tárcája.