Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Június 17. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Édesanyja miatt szokott le Slash a cigarettáról

Édesanyja miatt szokott le Slash a cigarettáról

Már egy éve nem gyújtott rá Slash, a Guns N' Roses egykori gitárosa. Elég szomorú oka volt annak, hogy leszokott a cigiről. Édesanyja, Ola Hudson tüdőrákban hunyt el, ráadásul Slasht tüdőgyulladás kínozta.

„Először akkor szoktam le, amikor a feleségem arra panaszkodott, hogy a babánknak olyan szaga van, mint egy hamutartónak. Megpróbáltam leszokni, és egy évig nem is gyújtottam rá. Utána megint rászoktam a cigarettára. Az édesanyám azonban elhunyt tüdőrákban, és én is megbetegedtem" - mondta a zenész, akinek végül segített a leszokásban, hogy rájött, nincs szüksége a nikotinra. „Ugyan nagyon sokáig dohányoztam, de nem volt olyan nehéz búcsút inteni a cigarettának." - tette hozzá Slash, aki már nem iszik, és a drogokat is félre tette. Bevallása szernt már négy éve tiszta, és nem is hiányoznak a káros szenvedélyek, mert sokkal jobban érzi magát.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült