Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2018. November 26. 16:44, hétfő | Kék hírek
Forrás: police.hu - illusztráció: pixabay

Egy biciklit vágott vitapartneréhez

Egy biciklit vágott vitapartneréhez

Garázdaság miatt emelnek vádat az ellen a férfi ellen, aki egy biciklit dobott vitapartnere után Siklóson a közelmúltban.

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Siklósi Rendőrkapitányság egy 29 éves szaporcai, valamint egy 43 éves siklósi férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a két férfi október 19-én este együtt italozott Siklóson a Garai utcában, majd összevesztek és kiabáltak egymással az utcán. A két gyanúsított verekedni is akart, de a 43 éves férfi elszaladt, vitapartnere pedig utána dobott egy kerékpárt. A rendőrök mindkét férfit elfogták, előállították, majd kihallgatták őket gyanúsítottként, amely során beismerték tettüket.

Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Címkék: bicikli, siklós, vita

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.

2023. Március 17. 11:40, péntek | Kék hírek

Veszprém belvárosában tapogatott egy nőt, a rendőrök elfogták

A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2023. március 14-én 9 óra 20 perckor Veszprém belvárosában egy ismeretlen személy több alkalommal megfogta őt, miközben gyalogosan közlekedett.