Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2024. Május 06. 14:06, hétfő | Bulvár
Forrás: OMSZ

Egy hódmezővásárhelyi középiskola ballagásán egy fiatal ballagó összeesett szombaton. Szabadnapos bajtársunk, aki vendégként vett r

Egy hódmezővásárhelyi középiskola ballagásán egy fiatal ballagó összeesett szombaton. Szabadnapos bajtársunk, aki vendégként vett r

Egy hódmezővásárhelyi középiskola ballagásán egy fiatal ballagó összeesett szombaton. Szabadnapos mentős, aki vendégként vett részt az eseményen, azonnal a lány segítségére sietett, aki elmondta, hogy a nagy meleg, a fáradtság és az érettségi izgalma miatt lett hirtelen rosszul. Az életmentő megvizsgálta és ellátta a fiatalt, miközben szüleit is sikerült megnyugtatnia. A lány gyorsan jobban lett, így folytatódhatott az ünnepség, a hálás édesapa pedig levélben is megköszönte a mentős segítségét és megnyugtató szavait: ,,Ha van egy mód rá, szeretném, ha ez eljutna hozzá, megköszönve, hogy EMBERként viselkedett, büszkék lehetnek rá!”

Címkék: mentős, rosszullét

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett