Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Július 11. 13:29, csütörtök | Helyi sport
Forrás: MTI

Egy labdarúgó híján kész a bajnok Győr kerete

Egy labdarúgó híján kész a bajnok Győr kerete

Három labdarúgót igazolt nyáron a magyar bajnok Győri ETO FC, és további egy megszerzését tervezi még.

A zöld-fehérek első szerzeménye a 24 éves Leandro Martinez volt, az argentin-olasz csatár korábban Olaszországban futballozott, majd tavasszal szerződtette a Budapest Honvéd, melynek színeiben 11 mérkőzésen 6 gólt szerzett az NB I-ben. A másik új játékos a 28 éves Rafe Wolfe nyolcszoros jamaicai válogatott hátvéd, aki az MTK Budapesttől érkezett a Győrbe.

A Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő együttes legfrissebb igazolása Patrick Mevoungou védekező középpályás, aki előbb a Sturm Graz, majd az Admira Wacker együttesében szerepelt Ausztriában. A 27 esztendős, egyszeres kameruni válogatott futballista 2010-ben tagja volt a vb-re készülő keretnek, de Dél-Afrikába már nem utazott el.A győri klub egy csatárt szeretne még szerződtetni a nyári átigazolási időszakban.

Szombaton már tétmérkőzésen lép pályára az ETO: a Debrecennel mérkőzik a Szuperkupáért.A Bajnokok Ligája-selejtezőben az ETO jövő szerdán fogadja a Maccabi Tel Aviv együttesét, a visszavágót pedig július 23-án rendezik az izraeli fővárosban. A Maccabi vezetőedzője az a portugál Paulo Sousa, aki az év elején bontott szerződést a Videotonnal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.