Városlista
2024. június 12, szerda - Villő

Hírek

2015. Május 04. 09:57, hétfő | PR
Forrás: InfoGyőr

Egy lakberendező akár házasságot is menthet!

Egy lakberendező akár házasságot is menthet!

Egy új lakás vagy ház berendezése, egy régi átalakítása, felújítása rengeteg döntés elé állítja az erre vállalkozókat.

Színek, formák, stílusok, elrendezések, és még számtalan pont, ami megannyi ismeretet, tapasztalatot, és időt igényel. Nem kis feladat átlátni a még nem láthatót, összegondolni a még nem létezőt! Funkciót, kialakítást, fűtésrendszert, világítást…

Bármilyen meghökkentő is, manapság egy otthon szép kialakítása elsősorban nem pénz kérdése! Természetesen szükség van rá, de sokkal inkább lényeges ebben a témában az átgondoltság, alapos előkészítés, céltudatosság.

Mire vágynak a nők?

Általában a jó minőségű, elegáns bútordarabokra, harmóniára egy csepp játékossággal, amit a függönyök, párnák és egyéb kiegésztők színeivel érünk el.
Mire van szüksége a férfiaknak?
Elsősorban kényelemre. Második fontos a szempont a funkcionalitás. Legyen egyszerű - sokszor elég a minimal stílus -, ám jól rendezhető és átlátható a lakás kialakítása.

Mit tud a lakberendező?

Ezt a két álláspontot egyszerrre megvalósítani úgy, hogy hosszú távon mindenki jól érezze magát benne. (Szertintem nem kis feladat! a szerk.)

Ugyanannyi pénz elköltésével kialakíthatunk elegánsat és ízléstelent is. A különbség a szaktudásban, tervezésben, előregondolkodásban nyilvánul meg. Egy lakberendező tudása és képessége manapság már nem csak a dekoráció kialakításáról szól, hanem sokkal inkább egy komplex ismeretanyagról: padlók, csempék, fürdőszobai kellékek, bútoranyagok, festékek, tapéták, függönyök és számos egyéb témakör kapcsán.

Az előbbiekből talán jóval egyértelműbb, hogy egy tapasztalt, gyakorlatias lakberendező segítsége manapság már nem úri huncutság, hanem sokkal inkább bölcs gondolkodás és józan takarékosság.

Talán nincs is életünkben még egy olyan projekt, amire összességében annyi pénzt költenénk el, mint az otthonunk kialakítása. Miért pont ezt bíznánk a véletlenre?

Egy ügyes tervezéssel nemcsak a funkcionalitás és szépség kapcsán látunk előre, de tájékozódhatunk a várható költségek kapcsán, felmérhetjük adott területek nagyságrendjét és könnyebben alakítunk ki fontossági sorrendet is.

Természetesen mindez a megbízók stílusában, kedvenc színvilágában valósul meg. Az otthonteremtés témájában a lakberendező jelentősége egy kicsit a jó révkalauzhoz hasonlít: elkészíti a terveket, biztonsággal vezeti a megvalósítást, kiküszöböli a lehetséges hibákat, megvéd bennünket az önmagunk ellen elkövetett hibáktól, hogy elérjük közös célunkat: értékálló, élvezetes otthont teremtsünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 06. 11:08, csütörtök | PR

Györök Fesztivál a Magyar Médiaválogatottal

Május 4-én Györök Fesztivált tartottak a Somogy vármegyei Szőlősgyörökön

2024. Június 04. 10:39, kedd | PR

K&H: mennyiből utaznak a magyar turisták?

összesen 327 ezer forintból nyaralunk idén

2024. Május 30. 11:57, csütörtök | PR

Negyven százalékkal nőtt a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőn résztvevők száma

pénzügyi csúcsteljesítménnyel rukkoltak elő a gyerekek

2024. Május 29. 13:39, szerda | PR

Fantasztikus Családi Nap Szadán

Május 4-én, korábban sohasem tapasztalt érdeklődés mellett rendezték meg Szadán, a Sportcentrumban a már hagyományosnak mondható Családi Napot.