Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2018. Május 03. 18:50, csütörtök | Helyi

Egy volt győri színésznő újra Barátok közt

Egy volt győri színésznő újra Barátok közt

Új szereplő tűnik fel a Barátok köztben, Bátyai Éva személyében, aki Harmath Szonját, egy sikeres, vezető beosztású nőt alakít majd a sorozatban.

Annyit már most elárult a tévécsatorna, hogy a csinos nő „belépője” azonnal leveszi a lábáról Berényi Miklóst (Szőke Zoltán).

Mivel Miklósnak rögtön imponálni kezd Szonja karakánsága, határozott fellépése, és humora, jogos a kérdés, hogy vajon több is lesz-e köztük, mint a kezdeti vonzalom.

Az egykor, a Győri Nemzeti Színház színésznője, Éva már szerepelt egy másik karakter bőrébe bújva a Barátok köztben több mint 10 évvel ezelőtt, sőt a Csalfa karma című websorozatból is ismerős lehet a nézőknek.

Forrás, fotók: rtl.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 07:11, kedd | Helyi

Szünetel az ivóvízellátás szerdán Ménfőcsanakon

Az Ecker János és Hegymester utcákban hálózat rekonstrukciós munkák miatt május 15-én, szerdán 8:00 és 14:00 óra között az ívóvízellátás szünetel – tájékoztatta a felhasználókat a Pannon-Víz.

2024. Május 13. 09:19, hétfő | Helyi

Amikor rossz helyre kopogtatsz: eltévesztette, a házszámot a betörő

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfivel szemben, aki betört egy házba, hogy jogosnak vélt vagyoni igényének erőszakkal érvényt szerezzen egy közel 20 cm-es pengével, de tévedésből rossz ingatlanba tört be.

2024. Május 13. 08:15, hétfő | Helyi

Kreditekkel az egyetemre

Együttműködési megállapodást kötött a Széchenyi István Egyetem és az Audi Hungaria Iskolaközpont.

2024. Május 13. 07:13, hétfő | Helyi

Jedlik Ányos elismerően csettintene: ma is működik a 100 éves szódagép

Egy ménfőcsanaki testvérpár ajánlotta fel azt a mintegy százéves szódagépet, amely a győri Széchenyi téri sörházban talált otthonra.