Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 09. 14:00, kedd | Helyi
Forrás: Viktória Delicat & C@fe

Egy forradalmian új szolgáltatás-Garantáltan egészséges, minőségi és magyar!

Egy forradalmian új szolgáltatás-Garantáltan egészséges, minőségi és magyar!

Kedves Olvasó! Ezúttal egy forradalmian új szolgáltatást szeretnék bemutatni önöknek, mely a napokban indult el Győrben és környékén, és máris dinamikus növekedésnek 

Magyar és garantáltan egészséges

Több éve már Győrben is kaphatóak olyan termékek, melyek magyar gyártók üzemeiből kerültek ki, és melyek garantáltan egészségesek, biztonságosak, de mégis az a tapasztalat, hogy a számtalan törekvés ellenére csak Győr kis hányada tudott eddig mindehhez hozzájutni. Bár van olyan vállalkozás, ahol nyíltak saját mintaboltok, indultak mozgóárus autók, melyek most is mind töretlen sikerrel működnek, de a mai napig találkozunk sok emberrel, akik csak most hallanak ezekről a termékekről, vagy hallottak ugyan róla, kóstolták is, de különféle okokból nem tudnak hozzá jutni. A cég vezetése hosszas gondolkodás után álmodta meg egy újabb lépés megtételét: termékeik házhozszállítását.

Miért egyedülálló?

Méltán gondolhatja most a vásárló így első olvasatra, hogy ebben nincs semmi újdonság, de mégis hadd fejtsem ki bővebben, hogy miről is szól konkrétan mindez?
A házhozszállítási szolgáltatás a már sikerrel működő szabadhegyi mintabolt működéséhez kapcsolódik, melyben garantáltan egészséges és magyar tejtermékeket, pékárut, kézműves csokoládét, házi tésztákat, üdítőket és még sok egyéb minőségi terméket árusítanak. Mindezt vásárlóbarát mintabolti árakon, rendszeresen akciókkal is segítve vásárlóik döntését.

Nagy segítség

Nagy segítséget jelent az időseknek, mozgáskorlátozottaknak, kismamáknak, az éppen otthon tartózkodóknak, akiknek bármilyen nehézségbe ütközik a napi bevásárlás, vagy csak egyszerűen szeretnének időt, energiát megtakarítani azzal, hogy nem kell naponta külön időt szentelni 1-1 üzlet felkeresésére. A mozgóárus autók kapacitása elérte csúcspontját, és nem tudnak minden helyre eljutni, ahol szintén nagy szükség lenne rájuk. Az emberek másik többsége, aki nap közben éppen dolgozik, munkahelyen tartózkodik, és sokan sem az autókat, sem az üzletet nem érik el már nyitvatartási időben. A házhozszállítás egyben nyújt minderre választ. Naponta 2-3 kolléga várja rajtra készen a megrendeléseket, jól felkészülten, hogy minden nap reggel 7 órától este 19-20 óráig házhoz szállítsa a megrendelt termékeket.

Szeretjük és ismerjük

Vásárlói vélemények:
Szeretjük és ismerjük a Cserpes termékeket és nekünk nagyon jó megoldás, hogy tőletek rendelünk ide a céghez. Sokan busszal járnak dolgozni és nekik is könnyebbség, hogy nem kell munka után még üzletet vadászniuk, általában sikertelenül, hanem "házhoz" jön az áru.
A kényelem az egyik szempont, ami miatt tőletek rendelünk. A termékskála széles, igazából minden olyan termék van nálatok, amire nekünk szükségünk van. Köszönjük a lehetőséget!

Idős emberként nagy nehézséget okoz lemenni a boltba vásárolni. Ismerem a termékeket, de sajnos ritkán tudok hozzá jutni, azt is csak, amikor a lányom jön és hoz nekem. Most, hogy hallottam a házhozszállításról, nagyon örülök neki, mert most már hetente többször is megkapom frissen ezeket a finom termékeket. A kiszolgálás is kedves, nagyon figyelmesek, segítőkészek.

Mozgáskorlátozott vagyok, és ritkán van segítségem a bevásárláshoz. Amíg itt a közelben is megtalálható volt az autó, addig lementem, de most már sajnos erre nincs módom. Nagyon köszönöm, hogy önök elhozzák nekem, amire szükségem van, ráadásul mindig pontosak és nagyon kedvesek.

Házhoz tej házhozszállítás

Mi kerüljön a bevásárló listára?
- Cserpes Sajtműhely termékei
- Pelle-Molnár Kézműves Csokoládék remekei
- Bedő pékség méltán híres házias péksüteményei, házi kenyere
- Erika pékség és cukrászat csemegéi
- Somorjai 8 tojásos száraz tészta
- Somorjai csomagolt teasütemények
- Napsugár 100%-os gyümölcs- és zöldség levek
- Egészséges kávézó: DXN Ganoderma kávék, teák, táplálék kiegészítők. Rendelést is felveszünk, eredeti csomagolásban szállítjuk!
- Gárdonyi teaház termékei
- s még folyamatosan bővülő, megújuló árukészletünk felől érdeklődjön nálunk!
Rendelés leadás:
96/410-497
Email: viktoriadelicat@t-online.hu
Webáruház tervezett indulás március 20-tól: www.viktoriadelicat.hu, vagy www.hazhoztej.hu
Skype: viktoria.delicat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.