Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Január 21. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Egy szál táskában pózolt a sorozatsztár

Egy szál táskában pózolt a sorozatsztár

AnnaLynne McCord bájai ismét megihlettek valakit, így most egy évig luxus táskákat adnak el a pucér domborulatai.

Marc Ecko hamar rájött, hogy Lindsay Lohant a jelenlegi helyzetben nem volt jó ötlet megtenni reklámarcnak, ezért nemrég új, csini, és szintén kevés erkölccsel rendelkező utódot keresett divatcége hirdetéseihez, a választása pedig AnnaLynne McCordra esett. Az együttműködés első fotói már napvilágot is láttak, és bizony megint nem kellett csalódnunk a 90210 sztárjában. A képek többségén ugyanis csak Marc egy-két táskája takarja a testét, amúgy teljesen meztelen. Ezzel azt szeretnék a vásárlóknak üzenni, hogy egy megfelelő retikül bizony öltöztet. Vagyis véletlenül sem az a helyzet, hogy AnnaLynne zsigeri kényszert érez a vetkőzésre, és a feltűnéskeltésre.

De legalább ezek a reklámok mindenhol meg tudnak majd jelenni, ellentétben az előző kampány műveivel. A LiLós képeken ugyanis az egykori tinisztár mellei is láthatóak. Illetve egy másik lányé, akinek a testére rárakták Lindsay fejét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.