Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Április 16. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Egymásba szerettek a színésznők

Egymásba szerettek a színésznők

A pletykák szerint a Glee két szépsége, Dianna Agron és Lea Michele nemcsak kolléganők és barátok, hanem a magánéletben is egy párt alkotnak.

A Glee - Sztárok leszünk című sorozat rajongói oldalain már egy ideje téma, hogy a széria két sztárja, Dianna Agron és Lea Michele szerelembe estek egymással. A fanok szerint a két színésznő testbeszéde túlságosan feltűnő. Folyton egymást ölelgetik, és általában kézen fogva közlekednek. Mindezt kicsivel többet teszik, mintha szimplán barátnők lennének. A leszbikus románcuk állítólag akkor alakult ki, amikor Dianna szakított Alex Pettyferrel, és Lea vállán sírta el bánatát. A gyakran vetkőző Michele pedig jobban megvigasztalta, mint az elvárható lett volna. De ezt az elméletet mindkét érintett határozottan tagadja, amellett, hogy elismerik, tényleg nagyon közeli viszont ápolnak egymással. A mai világban pedig akármi megtörténhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.