Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Február 28. 07:23, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Egymilliót kaphatna Seherezádé egy jófajta szexért

Egymilliót kaphatna Seherezádé egy jófajta szexért

A villalányok közül egyedül Seherezádéban lát lehetőséget a neves pornóproducer, Kovi, aki szerint a lány szépsége lehetővé tenné, hogy a későbbiekben akár egy felnőttfilmben is szerepeljen.

- Ha a villalányok közül kéne választanom egy hölgyet, akit el tudnék képzelni egy felnőttfilm-forgatási szituációban, akkor őszintén megmondom, hogy az egyedül Seherezádé lenne. Természetesen egyelőre csak a tévében látottak alapján tudok véleményt mondani, és ez nem azt jelenti, hogy ajánlatot teszek neki, hiszen ez egy extrém helyzet, nem ismerem a lelkivilágát. Mivel már ismert ember, ezért magasabb gázsit kaphatna, mint egy átlagos pornószínésznő - mondta az Új Ásznak a producer.
Alexa Diamond pornószínésznő, VV Jerzy egykori kedvese úgy véli: ha megkeresné Seherezádét egy producer, s a lány mondjuk egymilliót kérne a szereplésért, azt is megadnák neki.

- Attól is függ a gázsi, hogy mit vállal érte. Viszont az első kiadott videó után szerintem már senki sem lenne kíváncsi rá, hiszen nagyon gyorsan cserélődnek a lányok ebben a szakmában - mondta Alexa.

- Seri ilyenekre nem kapható! - fakadt ki Ditti, a lány édesanyja. - A CKM-es fotóknál is kiakadt, mert kilátszott a mellbimbója, így biztosan nem férne bele erkölcsi normájába egy szexfilm-forgatás, de ha kijött, eldönti. Nem ítélem el azokat, akik pornózásból élnek, de Serit nem tudom elképzelni ilyen szerepkörben. Megtisztelő, hogy Kovi szépnek látja a lányomat, de én inkább műsorvezetői babérokat kívánok neki. Seri méltó lenne arra, hogy ő legyen az RTL Klub Liptai Claudiája - zárta mondandóját a szőke lány édesanyja.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára