Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2019. November 10. 09:14, vasárnap | Életmód
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Egyre korábban csináltatnak plasztikai beavatkozásokat a fiatalok

Egyre korábban csináltatnak plasztikai beavatkozásokat a fiatalok

Egyre korábban csináltatnak plasztikai beavatkozásokat a fiatalok - mondta Hegedűs Beáta esztétikai orvos szombaton az M1 csatornán.

Véleménye szerint ez a közösségi médiának tudható be, mert a fiatalok manipulált képekkel azonosítják az elismertséget, a jólétet, a szeretet, és ezért hasonlítani szeretnének ezekre a képekre.

A beavatkozásokról sokan interneten, laikusok véleménye alapján tájékozódnak, fontos azonban, hogy az emberekhez valós információk jussanak el a beavatkozások menetéről és szövődményeiről - emelte ki.

Hangsúlyozta azt is, hogy bár ma már kozmetikusok és sminktetoválók is végeznek beavatkozásokat, a legjobb orvossal elvégeztetni azokat, mert nekik anatómiai ismereteik vannak, és szövődmények esetén gyógyszert is felírhatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Életmód

Karbantartási munkálatok miatt kisebb kiesés lehet egyes TV- és rádióadásokban

Az Antenna Hungária rendszeres karbantartási kötelezettsége keretében augusztus 13-án és 14-én a Széchenyi-hegyi tornyán végez karbantartást.

2024. Augusztus 13. 07:51, kedd | Életmód

Jelentősen felgyorsult a klímaváltozás a magyar erdőkben is

A klímaváltozás százszor gyorsabban megy végbe a magyar erdőkben, mint harminc évvel ezelőtt, ezért az erdészetekre komoly feladat hárul jelenleg és a jövőben is

2024. Augusztus 11. 09:43, vasárnap | Életmód

A Perseida meteorraj Magyarország felett