Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Június 22. 07:57, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Egyre kevesebb ruhát hord a tinisztár

Egyre kevesebb ruhát hord a tinisztár

Miley Cyrus újabb dicső tettet hajtott végre, mivel sikerült kevesebb ruhát felvennie fellépésére, mint a zenéjét szexualitással eladó Katy Perry-nek.

 

A hétvégi Much Music Video Awardson volt bőven látnivaló. A legnagyobb visszhangot azonban Miley Cyrus váltotta ki, hiába voltak tőle sokkal nagyobb sztárok is a díjátadón. A tizenhét éves énekesnő először egy mérges piranhák által szétszaggatott hálómaradékban, és egy fekete, műbőr forrónaciban szórakoztatta a népet. Ami már bőven elég lett volna magában is a felháborodáshoz, de az outfithez társult egy kihívó tánc is. Miley színpadi mozdulatsora a fenékrázásból állt, illetve hagyta, hogy az első sorban állók megsimíthassák fiatalkorú hátsóját. Mindezt sikerült még megfejelni egy másik fellépéssel, amikor már jóval több textil borította, viszont sikerült túl nagyot terpesztenie, így kénytelen volt minden jelenlévő becsukni a szemét, különben a kanadai rendőrségnek le kellett volna mindenkit tartóztatnia, amiért egy huszonegy éves kor alatti fiatal nemi szervét bámulják

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült