Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. Május 15. 12:35, szombat | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Egyre népszerűbb a Kick-box aerobik

Egyre népszerűbb a Kick-box aerobik

Május 8-án rendezték meg a győri Aranyparton a 2010-es Sárkányhajó Fesztivált. A versenyzők bemelegítéséről Kránitz Bernadett aerobikedző gondoskodott, aki az egyre nagyobb né

Az óriáskivetítőn is követhető bemelegítés nem csak a versenyzőket mozgatta meg, hiszen a jelen lévő közönségből is jó néhányan követték Kránitz Betti mozdulatait.

- Nagyon meglepett, hogy milyen sokan kíváncsiak Győrött erre a mozgásformára. Szeintem sokan csak a bemutató közben jöttek rá, hogy ez a mozgásforma nem is olyan bonyolult mint azt korábban képzelték. Már az első bemutató után sokan odajottek hozzám, hogy van-e lehetőség rendszeresen foglalkozni Kick- boksz aerobikkal a városban. römmel mondhatom, hogy természetesen van, edzéseket hétfő és péntek esténként tartunk a Sün Balázs vodában. - mondta az edző.

- Kiket várnak az edzésekre?

- Tulajdonképpen sem szintbeli, sem korbeli korlátozás nincs. Bárki eljöhet az edzéseinkre 10 évestől az 50 év feletti korosztályig. Jöhetnek akár teljesen kezdők is, semmiben nem fognak lemaradni a már gyakorlottak aerobikosoktól. Nincs két egyforma óra, mindig más ütéskombinációt alkalmazunk, az erősítéshez súlyzót is használunk, de nagyon jók a guggolásokkal, rúgásokkal együtt alkalmazott támadások is. Az edzések többféle célnak is megfelelnek. Alakformálásra, zsírégetésre, az állóképesség fejlesztésére egyaránt hasznos a fitnesz kickbox-aerobic.

- Hol lehet jelentkezni?

- Javaslom, hogy keressék fel a micrositeomat, ott megtalálják az edzések pontos kezdetét, az elérhetőségeimet, (telefon, e-mail) valamit találhatnak néhány információt is erről a mozgásformáról. Ezt a http://www.infogyor.hu/cegregiszter/fitness/kickbox_-aerobik_kranitz_bernadett/ címen találhatják meg az interneten.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.