Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2016. Május 11. 17:48, szerda | Helyi
Forrás: Megyei Polgári Védelmi Szövetség

Egyszer használatos eszközöket kapott a megyei polgári védelmi szövetség

Egyszer használatos eszközöket kapott a megyei polgári védelmi szövetség

Május 10-én reggel ajándékozási szerződést írt alá az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. és a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgári Védelmi Szövetség.

A Zrt. korábban a dolgozói részére szerezte be az egyszer használatos eszközöket, s mivel azokat nem használta fel, most átadta a megyei polgári védelmi szövetség részére. Az eszközök között porálarcok, védőszemüvegek, gumikesztyűk vannak, amelyek még kiválóan alkalmazhatóak egy-egy bemutató vagy gyakorlat során.

A polgári védelmi szövetséggel a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kiváló munkakapcsolatban áll, s amennyiben közös rendezvényeinken ezen eszközökre szükség lesz, azokat a szövetség az igazgatóság rendelkezésére bocsátja.

Az ajándékot, - amely több mint egymillió forint értékű - az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. műszaki igazgatójától, Berkes Gábortól Csepi László tűzoltó ezredes, a megyei polgári védelmi szövetség titkára, s egyben a győri katasztrófavédelmi kirendeltség polgári védelmi felügyelője vette át.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 09:13, péntek | Helyi

Indul a pótfelvételi: tavaly a Széchenyi-egyetem rekordot döntött

Július 30-tól indult a pótfelvételi: augusztus 7. éjfélig adhatják le jelentkezésüket azok, akik a július 24-ei ponthatárhúzáson egy intézménybe sem nyertek felvételt.

2024. Augusztus 02. 08:14, péntek | Helyi

Interaktív, játékos módon tanulnak angolul a táborozók

Angol nyelvi tábort tartanak a Generációk Házában, ahol a 4-10 éves gyermekek játékos formában tanulnak angolul beszélni.

2024. Augusztus 02. 07:12, péntek | Helyi

Omlásveszély: tényleg a körbekerítés a megoldás?

Győr három ikonikus épületét is körbekerítették „omlásveszély” miatt. Járdát, illetve parkolót zártak el emiatt.

2024. Augusztus 01. 09:14, csütörtök | Helyi

Vastapssal búcsúztatták a hívek Benkovich Ferenc atyát

Nem elköszönni, hanem megköszönni – ezzel a lelkülettel gyűlt össze a hatalmas tömeg a győri Szentlélek templomban, hogy utolsó miséjén hálát adjanak a plébánosért, akit kényszernyugdíjazott a püspöke.