Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2014. Június 12. 18:10, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Egyszerűen elképesztő! Garantáltan nem hisz majd a szemének!

Egyszerűen elképesztő! Garantáltan nem hisz majd a szemének!

Íme, a világ leghajlékonyabb nője.

Júlia Gunthel, született Naberezhniye Chelny orosz hölgyet tartják a legrugalmasabb nőnek a világon. A rajongók “Zlata”ként ismerik. A hölgy szerényen csak a "rugalmasság istennője" néven emlegeti magát. 2013-ban egész naptárat adott ki, melynek lapjain különféle nyakatekert pózokban díszeleg.

Már négy évesen felfigyelt rá, mennyivel rugalmasabb a teste, mint másoknak, és igyekezett is kihasználni ezen adottságát, ami egyébként az inak, ízületek szokatlan rugalmasságának köszönhető, és nagyon ritka.

Azt mondja, egy-egy pózt hosszan kitartani, a fotózás kedvéért, nem túl kényelmes, de azért sikerül, sőt, mint látjuk, a bájos mosoly sem esik a hölgyeménynek túlságosan nehezére, miközben a lábát használja teszem azt levélnehezékként maga előtt az asztalon.

Némelyik póz, a normál emberi agy számára, szinte már értelmezhetetlen.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.