Városlista
2024. augusztus 9, péntek - Emőd

Hírek

2013. Május 02. 13:16, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Éjjel-nappal Ritánál nyirokmirigy rákot diagnosztizáltak

Éjjel-nappal Ritánál nyirokmirigy rákot diagnosztizáltak

Talán sokan el sem hinnék, hogy az Éjjel-nappal Budapest sorozat egyik legvidámabb szereplője, Rita múltja súlyos terhet rejt. A lány túl van egy agresszív betegségen.

A sorozatban határozott, pozitív kisugárzású lányt alakító szereplő nem szívesen beszél élete ezen szakaszáról, de ezúttal kivételt tett. A Fókuszban beszélt mesélt arról, mit élt át gyermekként. Kiderült, hatéves volt, amikor nyirokmirigyrákot diagnosztizáltak nála.

– Annyit tudtam, hogy van a nyakamban egy csomó, amit majd ki fognak venni. Anyukám csak annyit mondott, hogy majd ki fog hullani a gyógyszerektől a hajam. Akkor még nem túl sokat fogtam fel az egészből, csak akkor, amikor a kórházban egyik napról a másikra eltűntek a barátaim. Kiderült, hogy meghaltak – mesélte Rita, aki csak felnőttként tudta igazán értékelni, hogy életben maradt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 09. 08:03, péntek | Bulvár

Elhunyt Boros Lajos rádiós műsorvezető

Augusztus 8-án, életének 78. évében, hosszas betegség után elhunyt Boros Lajos gitáros-énekes, műsorvezető, a magyarországi reggeli rádiózás úttörője - tudatta a gyászoló család csütörtökön az MTI-vel.

2024. Augusztus 09. 07:39, péntek | Bulvár

Nehezen viselte a koccanást, rugdosta a másik autót, szidta a sofőrt és felé is köpött

A vétlen autó utasa agresszíven kezelte le a közlekedési szituációt.

2024. Augusztus 08. 07:49, csütörtök | Bulvár

Juhászra támadt egy medve az erdélyi Maros megyében

Juhászra támadt egy medve szerdára virradóra az erdélyi Maros megyében, a férfit a két lábán sebesítette meg a nagyvad - közölte szerdán reggel a Maros megyei hegyimentő szolgálat.

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.