Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2011. Április 03. 14:29, vasárnap | Kék hírek
Forrás: STOP

Ejthetik a vádat Keleti Györgyi ellen

Ejthetik a vádat Keleti Györgyi ellen

Keleti Györgyinek nem tanácsolják ügyvédei, hogy elutazzon, míg végérvényesen le nem zárul olaszországi ügye, bár hivatalosan ezt semmi sem tiltja. A napokban hazánkba érkezett Massimiliano Scaringella, a modell olasz védője is, aki besz

"Jogerős lett Györgyi ítélete, bár írásban még nem kaptuk meg. Massimiliano azért jött ide, hogy megbeszéljük, mi a következő lépés a soros olasz április 13-i tárgyaláson" - mondta dr. Gerencsér András, a modell magyar ügyvédje.

"Alapvetően úgy gondolom, hogy ennek az ügynek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Olaszországban már alábbhagyott, közel sem annyira borzalmas a helyzet, mint aminek látszott. Az első lépés a magyar ítélet volt, ami alapján úgy gondolom, hogy az ottani bíróság meg fogja szüntetni az eljárást. Györgyi nincs már olyan rossz helyzetben, mint amilyenben fél-egy éve volt" - nyilatkozta az Új Ásznak Scaringella, aki hozzátette: amennyiben nem járnak sikerrel, kezdetben az olasz legfelsőbb bírósághoz, majd az Európai Unió Bíróságához fordulnak jogorvoslatért.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.