Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Július 09. 08:35, hétfő | Bulvár

Elbukhatja a kártérítést a Rékasi Károly, de megkérte Pikali Gerda kezét

Elbukhatja a kártérítést a Rékasi Károly, de megkérte Pikali Gerda kezét

Pikali Gerda negyvenedik születésnapi partiján jelentette be, hogy párja, Rékasi Károly megkérte a kezét.

Komoly egészségügyi gondokat okozhat a színésznek, hogy idő előtt elkezdte terhelni a balesetben megsérült lábát, valamint a kártérítést is bukhatja emiatt. Az ügy tárgyalása szeptemberben folytatódik – írja a Bors.

A bulárlapból azt is megtudhattuk, hogy Rékasi Károly megkérte Pikali Gerda kezét. A lap szerint hírt a színésznő jelentette be a negyvenedik születésnapi meglepetéspartiján, amit Rékasi Károly szervezett egy hajón a tiszteletére.

A pár a napokban érkezett haza egy olaszországi nyaralásról, a vakáción készült képeket pedig Rékasi osztotta meg a Facebook-oldalán. Az egyik fotón pedig látszik is a színésznő kezén a gyűrű.

Még nincs ítélet Rékasi Károly és R. Mikós közlekedési balesetének ügyében, még nem lehet tudni, hogy ki volt a hibás.

"Még nem történt meg az ügyben a bűnösség megállapítása, addig pedig nem fizet a biztosító senkinek. Vagyis, még azt sem állapították meg, hogy ki volt a balesetben a hibás. Június utolsó hetében azt hittük, végre pont kerülhet az ügy végére, de mivel nem jelent meg a bíróságon a berendelt műszaki szakértő, így nem tudtunk érdemben továbblépni, a tárgyalást elnapolták szeptemberre." – mondta a Borsnak R. Miklós ügyvédje, dr. Mohácsy Lénárd.

Az ügyvéd szerint hosszú ügyre kell számítani, mert ha a színészt hozzák ki hibásnak, akkor ő fellebbezni fog, ha az autóst, akkor majd az ő jogi képviselője akarja másod-, esetleg harmadfokra vinni az ügyet.

"Több szakértő, orvos és műszaki is dolgozik az ügyön. Ez csak elsőre volt egy egyszerű helyzet, valójában azonban egy nagyon bonyolult közlekedési balesetről beszélünk. A felelősség megállapítása éppen ezért nem lesz egyszerű, ahogy utána a kártérítés kérdése sem." – magyarázta lapnak a jogász.

A színész 2015 júniusában motorozott, amikor karambolozott egy autóssal, aki szerinte nem használta az indexet, amikor elé kanyarodott. Rékasi Károly súlyosan megsérült a balesetben, hat csontja eltört, az egyik lába pedig négy centivel rövidebb lett. Ez a rövidülés súlyos fertőzés és egy csavartörés következménye, amit R. Mikós ügyvédjének korábbi nyilatkozata szerint nem biztos, hogy a baleset okozott. Elmondása szerint tudomása van arról, hogy a színésznek lovasbalesete is volt a motorbaleset után, ezt a színész tagadta.

Rékasi Károly többször is elmondta, hogy nehezen viselte a rehabilitációt, előbb ment vissza forgatni, mint kellett volna. Ha kiderül, hogy maga okozta a sérülése súlyosságát, akkor nagy kártérítési összeget bukhat el.

A József Attila Színház művészei öt éve szerettek egymásba a Fekete szárú cseresznye című darab alatt. Rékasi Károly és Pikali Gerda is volt már házas. A színész húsz évig volt Détár Enikő férje, a színésznőnek pedig két fia is született a Big Brotherből is ismert Gézutól.

Az örömhírt pedig maga a színésznő, Gerda jelentette be a negyvenedik születésnapi meglepetéspartiján, amit Rékasi Károly szervezett egy hajón a tiszteletére és amiről a Bors pénteken címlapon számolt be.

"Gerda sugárzott a boldogságtól. A nagy nyilvánosság előtt jelentette be, hogy Karcsi megkérte a kezét, és boldogan mu­tatta az eljegyzési gyűrűjét." – mondta a Borsnak informátora.

Forrás: origo.hu; bors.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.