Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2011. Március 26. 07:29, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Elcsalta a Duna-partra, majd zsinórral fojtogatni kezdte

Elcsalta a Duna-partra, majd zsinórral fojtogatni kezdte

Könnyebb sérüléseket szenvedett az a fiatalember, akit egy osztálytársa csalt el szerda kora délután, a Duna-partra, majd egy zsinórral fojtogatta. A támadót őrizetbe vette a rendőrség.


Szerdán kora délután a tanórák után egy 20 éves paksi fiatal elcsalta osztálytársát, egy 19 éves fiút a Duna-partra azzal, hogy mutatni akar neki valamit. Amikor odaértek, egy zsinórral fojtogatni kezdte, de a zsineg elszakadt. A támadó megfenyegette a fiatal fiút, ha elmondja valakinek a történteket, nagyon megbánja. A fiatalember nem is szólt senkinek, de szülei észrevették nyakán a fojtogatás nyomait, és kórházba vitték fiúkat. A rendőrséget a kórház értesítette; a nyomozók az adatgyűjtés és tanúkihallgatások után, csütörtökön egy dunaújvárosi étteremből állították elő a 20 éves férfit. Kihallgatása során tagadta tettét. A paksi fiatalember ellen korábban már folyt eljárás rongálás és garázdaság miatt, továbbá kiderült, nem ez az első eset, amikor osztálytársát bántalmazta. A rendőrség a fiatal férfit őrizetbe vette, ellene súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak eljárást. (da)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.