Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Április 28. 14:45, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Elcsúfították az egykori diszkó királynőt

Elcsúfították az egykori diszkó királynőt

Mindig is nagy szájáról volt híres Taylor Dayne, de mindez már nemcsak verbálisan, hanem fizikailag is igaz rá, mert felpumpáltatta ajkait - túlságosan is.

Ma már nehezen lehetne megtenni a Tell It To My Heart című örökzöld sláger előadójával, hogy a szívének beszélünk, mert annyira feltűnő a szája. Az ember tényleg nem tud mást figyelni, amikor meglátja Taylor Daynet, csak gigászi méretűvé pumpált ajkaira. A nyolcvanas évek diszkókirálynőjének igazából nem lett volna szüksége a beavatkozásra, mert mindig is széles mosolya és csípős nyelve volt, ami a védjegyévé is vált. De egyeseknek a nagy sosem elég, és még többet akarnak. Még akkor is, ha így jobban hasonlítanak Coutney Love-ra, mint egykori önmagukra.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.