Városlista
2022. január 28, péntek - Károly,

Hírek

2010. Január 11. 13:51, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Eldobta a puskát

Eldobta a puskát

Percek alatt elfogták a rendőrök azt a férfit, aki lopási céllal bemászott egy lakásba Hódmezővásárhelyen, de a sértett felismerte – értesült a HavariaPress.

A Csongrád megyei városban hétfőre virradó éjszaka saját lakásában aludt egy 24 éves fiatalember, amikor zajokat hallott a lakásban. Először nem tulajdonított neki jelentőséget, de amikor a szobája ajtaját nyitotta meg valaki, kinézett, majd megkérdezte, hogy ki az. Választ nem kapott, de látta, hogy egy férfi az udvaron keresztül szalad, majd átmászik a kerítésen. A fiatalembernek volt annyi ideje és lélekjelenléte, hogy megfigyelje a hívatlan vendéget, így az azonnal kihívott rendőröknek kiváló személyleírást adott, sőt azt is megmondta, hogy szerinte ki az elkövető. Ez alapján a nyomozók előállították a 60 éves férfit, aki beismerte tettét, és elmondta azt is, hogy zsákmányát - köztük egy légpuskát - menekülés közben eldobta. A férfi ellen lopás miatt indult büntetőeljárás, amit a rendőrség gyorsított eljárásban, bíróság elé állítás keretében kíván befejezni.


Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 28. 12:01, péntek | Kék hírek

Berúgott, lopott, nem emlékszik rá

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.

2022. Január 28. 08:38, péntek | Kék hírek

Kilencszer lőtt sógorára

Másodfokon is elítélték a férfit.

2022. Január 27. 14:59, csütörtök | Kék hírek

Budapesten fogtak el egy német kokaindílert - Videó

Budapesten fogtak el egy német férfit, akit a német hatóságok azzal gyanúsítanak, hogy annak a bűnszervezetnek volt a tagja, amely tonnaszámra hozott kokaint Dél-Amerikából Németországba

2022. Január 25. 17:02, kedd | Kék hírek

Megverték, majd kirabolták ismerősüket

A rendőrök azonosítottak, majd elfogtak két férfit, akik kirabolták alkalmi ismerősöket Hódmezővásárhelyen.