Városlista
2024. szeptember 3, kedd - Hilda

Hírek

2010. Június 29. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: gyor.hu

Elektromos kerékpárok és robogók a győri rendőrségnek

Elektromos kerékpárok és robogók a győri rendőrségnek

Borkai Zsolt polgármester 2010. június 26-án adta át a Győri Rendőrkapitányságnak azokat a járműveket, amelyekkel az önkormányzat a turisztikai feladatok hatékonyabb ellátása miatt

Győr város közbiztonságának erősítése, illetve a belvárosban szolgálatot teljesítő rendőrök munkája hatékonyságának növelése érdekében az önkormányzat három elektromos robogót és három elektromos kerékpárt vásárolt a Győr Városi Rendőrkapitányság részére.

Ennek értéke mintegy 2 millió forint. A támogatással a győri önkormányzat környezetbarát módon segíti a belváros és környéke közbiztonsági helyzetének javítását.

A járműveket Borkai Zsolt polgármester adta át 2010. június 26-án a rendőrség részére, amiket kedvezményes áron biztosított Michael Leier. A Leier csoport ezzel kívánta támogatni a győri közbiztonság további javítását.

A jelenlévő járőrök mellett az új járműveket dr. Szabadfy rpád, megyei rendőrfőkapitány is kipróbálta.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 02. 09:12, hétfő | Helyi

Lerövidült a távolság Lázi és Győrasszonyfa között

Elkészült a murvás összekötő út Lázi és Győrasszonyfa között, ezzel a két település közötti távolság majdnem ötödére csökkent.

2024. Szeptember 02. 08:12, hétfő | Helyi

Szamárköhögés a gyanú? Tesztelhetjük magunkat Győrben, de nem ingyen

Térítéses PCR vizsgálati lehetőséget kínál a Petz-kórház a szamárköhögés kórokozójának kimutatására.

2024. Szeptember 02. 07:11, hétfő | Helyi

Nagy felújítás kezdődött a Köztelek utcában

A Köztelek utcában útburkolati felújítással egybekötött közmű-felújítás kezdődött, félpályás, időszakonként akár teljes útzárra kell készülniük.

2024. Szeptember 01. 09:14, vasárnap | Helyi

2025 januárjában emelkednek a pedagógus bérek

2025-ben jelentősen növekednek a pedagógus bérek. A béremelés után a tanárok fizetése jövőre eléri majd a diplomás átlagbér 80 százalékát – közölte Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter.