V√°roslista
2022. j√ļnius 28, kedd - Levente, Ir√©n

Hírek

2010. Febru√°r 03. 11:26, szerda | Helyi
Forr√°s: Viktória Delicat & C@fe

…lelmiszer futárszolgálat

…lelmiszer futárszolgálat

Sokan voltunk már úgy, főleg ebben a hosszú és hideg télben, hogy semmi kedvünk nem volt kimozdulni a lakásból, vagy az irodából, és az ablakon kinézve esetleg elmerengtünk azon, hogy:

Sokan voltunk már úgy, főleg ebben a hosszú és hideg télben, hogy semmi kedvünk nem volt kimozdulni a lakásból, vagy az irodából, és az ablakon kinézve esetleg elmerengtünk azon, hogy: de jó lenne, ha valaki idehozná nekem minden vásárolni valómat!
Erre a gyakran feltörő igényre adott választ egy újonnan nyílt üzlet lendületes, fiatal csapata, és elindították az …lelmiszer futárszolgálatot. A hét 5 napján reggel 8-19 között, szombaton pedig 7 Ė 15 óra között kiszállítják a rendeléseket, ráadásul 1000Ft felett ingyenesen.
Termékeik túlnyomó többsége minőségi magyar termék, fő profiljukban megtalálhatóak a Cserpes Sajtműhely termékei, melyeket, mint franchise üzlet, mintabolti áron értékesítenek üzletükben, ezen kívül a Bedő házi kenyér, kifli, zsemle mellett az Erika pékség péksüteményeit és cukrász termékeit is megrendelhetik. Az üzletben kapható még a megyében előállított Napsugár gyümölcslé, mely 100%-os tartósító-, adalék- és aroma anyag mentes, illetve házi tészták és egyéb házias termékek is. Az üzlet mindezeken felül a Pelle- Molnár Kézműves csokoládék regionális képviselete, így ezeket a prémium minőségű magyar remekeket termelői áron tudják vásárlóiknak kínálni. A csokoládékhoz kapcsolódóan indították el a Gombóc Artúr Csokifutárt, mely a házhozszállításhoz kapcsolódóan magas minőségű szolgáltatásként kiszállítja a bon-bonokat, csokoládékat. A Csokifutár különlegessége abban van, hogy a csokoládéknak nagy odafigyelés kell a szállítás során, hiszen nincs bennük semmi "műanyag", ami biztosítani tudná, hogy különféle hőmérsékleti és egyéb körülmények között is kifogástalan maradjon a csokoládék állaga. Ha hirtelen nagy hőingadozásnak tesszük ki a csokoládékat, akkor azokból könnyen kicsapódhat pl. a cukor, így elveszíti fényét, eredeti állagát. A Csokifutár szolgálat nagy tapasztalatukra építve biztosítani tudja az önök számára, hogy minden körülmények között ÷nök változatlanul extra minőségben juthassanak hozzá kedvenc finomságaikhoz. A Csokifutár szolgálat kicsiben különbözik a szokásos élelmiszer házhoz szállítástól, melyet új és új akciókkal igyekeznek kiegészíteni. Ezek és egyéb kérdések, termékek tekintetében keressék fel üzletüket, vagy érdeklődjenek telefonon vagy egéyb elérhetőségeiken. Az üzlet site-ját az InfoGyőr oldalán is megtalálhatják Viktória Delicat néven.

Ezek érdekelhetnek még

2022. J√ļnius 28. 13:15, kedd | Helyi

Berobbant a ny√°r GyŇĎrben

RekkenŇĎ hŇĎs√©g van az orsz√°g eg√©sz ter√ľlet√©n.

2022. J√ļnius 28. 10:15, kedd | Helyi

Mutatjuk hol gy√©r√≠tik a sz√ļnyogokat kedden

Folytat√≥dik a f√∂ldi k√©miai sz√ļnyoggy√©r√≠t√©s GyŇĎr ter√ľlet√©n.

2022. J√ļnius 28. 09:41, kedd | Helyi

Viking balta is k√©sz√ľl a gyŇĎri mŇĪhelyben

Csodaszarvas, görög, maori és viking motívumok.

2022. J√ļnius 28. 09:15, kedd | Helyi

Kiváló formában a bajnok

Remek√ľl indult a szezonja Kopasz B√°lintnak, a Graboplast GyŇĎr olimpiai bajnok kajakos√°nak.