Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2010. Február 03. 11:26, szerda | Helyi
Forrás: Viktória Delicat & C@fe

lelmiszer futárszolgálat

lelmiszer futárszolgálat

Sokan voltunk már úgy, főleg ebben a hosszú és hideg télben, hogy semmi kedvünk nem volt kimozdulni a lakásból, vagy az irodából, és az ablakon kinézve esetleg elmerengtünk azon, hogy:

Sokan voltunk már úgy, főleg ebben a hosszú és hideg télben, hogy semmi kedvünk nem volt kimozdulni a lakásból, vagy az irodából, és az ablakon kinézve esetleg elmerengtünk azon, hogy: de jó lenne, ha valaki idehozná nekem minden vásárolni valómat!
Erre a gyakran feltörő igényre adott választ egy újonnan nyílt üzlet lendületes, fiatal csapata, és elindították az lelmiszer futárszolgálatot. A hét 5 napján reggel 8-19 között, szombaton pedig 7 15 óra között kiszállítják a rendeléseket, ráadásul 1000Ft felett ingyenesen.
Termékeik túlnyomó többsége minőségi magyar termék, fő profiljukban megtalálhatóak a Cserpes Sajtműhely termékei, melyeket, mint franchise üzlet, mintabolti áron értékesítenek üzletükben, ezen kívül a Bedő házi kenyér, kifli, zsemle mellett az Erika pékség péksüteményeit és cukrász termékeit is megrendelhetik. Az üzletben kapható még a megyében előállított Napsugár gyümölcslé, mely 100%-os tartósító-, adalék- és aroma anyag mentes, illetve házi tészták és egyéb házias termékek is. Az üzlet mindezeken felül a Pelle- Molnár Kézműves csokoládék regionális képviselete, így ezeket a prémium minőségű magyar remekeket termelői áron tudják vásárlóiknak kínálni. A csokoládékhoz kapcsolódóan indították el a Gombóc Artúr Csokifutárt, mely a házhozszállításhoz kapcsolódóan magas minőségű szolgáltatásként kiszállítja a bon-bonokat, csokoládékat. A Csokifutár különlegessége abban van, hogy a csokoládéknak nagy odafigyelés kell a szállítás során, hiszen nincs bennük semmi "műanyag", ami biztosítani tudná, hogy különféle hőmérsékleti és egyéb körülmények között is kifogástalan maradjon a csokoládék állaga. Ha hirtelen nagy hőingadozásnak tesszük ki a csokoládékat, akkor azokból könnyen kicsapódhat pl. a cukor, így elveszíti fényét, eredeti állagát. A Csokifutár szolgálat nagy tapasztalatukra építve biztosítani tudja az önök számára, hogy minden körülmények között nök változatlanul extra minőségben juthassanak hozzá kedvenc finomságaikhoz. A Csokifutár szolgálat kicsiben különbözik a szokásos élelmiszer házhoz szállítástól, melyet új és új akciókkal igyekeznek kiegészíteni. Ezek és egyéb kérdések, termékek tekintetében keressék fel üzletüket, vagy érdeklődjenek telefonon vagy egéyb elérhetőségeiken. Az üzlet site-ját az InfoGyőr oldalán is megtalálhatják Viktória Delicat néven.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 09:13, kedd | Helyi

Megyei tűzkárok: családi ház, autó égett porrá, galambok vesztek oda

Közzétette a Katasztrófavédelem az első negyedév adatait. Számos tűzkár kis odafigyeléssel megelőzhető lett volna.

2024. Április 16. 08:13, kedd | Helyi

Így vásárolj a Temun biztonságosan – szakértő ad tanácsot, hogyan védd meg a pénzed

Mit kell tennünk, hogy az olcsó kínai termékek rendelésekor biztonságban legyenek a bankkártya adataink, és ne tudják illetéktelenek leemelni a számlánkról a pénzünket?

2024. Április 16. 07:13, kedd | Helyi

Tavaszi utómunkálatokkal folytatódik a győri fővonal felújítása

Tavaly felújította a MÁV a győri fővonal Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszát.

2024. Április 15. 09:14, hétfő | Helyi

Milákot is leelőzték – a győri úszók voltak a legeredményesebbek az idei bajnokságon!

2024 április 9-12. között Budapesten a Duna Arénában rendezették az úszók számára a felnőtt magyar bajnokságot, ahol az olimpiai kvalifikációs szinteket is megúszhatták a legjobbak.