Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2022. November 26. 08:16, szombat | Helyi

Élelmiszergyűjtés

Élelmiszergyűjtés

A Győri Egyházmegyei Karitász a Magyar Élelmiszerbank Egyesület közös gyűjtést szervezett november 18-20-a között két győri élelmiszerüzletben.

Az egész hétvégén át tartó gyűjtés során 40 önkéntes segítségével összesen 1,2 tonna élelmiszert gyűjtöttek össze. Az összegyűlt tartósélelmiszerek között főleg étolaj, cukor, liszt, rizs, száraztészta és édesség található. Mindezek egységcsomagokba kerülnek, melyeket rászoruló családokhoz juttatják az adventi időszakban.A Győri Egyházmegyei Karitász négy egyházmegyei gyűjtőponton vesz részt az akcióban. Emellett további gyűjtéseket szerveznek karácsonyig. December 4-én ünnepélyes keretek között gyújtanak gyertyát a rászorulókért a győri Széchenyi téren, ahol saját, megváltozott munkaképességű dolgozói által készített termékeit kínálja a Győri Adventi Vásár jótékonysági faházában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.

2024. Július 26. 08:07, péntek | Helyi

Új gasztrofesztivál debütál Győrben

Tizenhat órán át sütnek malacot a pénteken kezdődő háromnapos I. Győri Sör & BBQ Gasztroparádén.

2024. Július 26. 07:15, péntek | Helyi

Győri fiatalok a birminghami frizbi vébén

Tart az U20-as frizbi világbajnokság Birminghamban, a magyar válogatottban több győri is szerepel. Nem is vagyunk esélytelenek, csapatunk tavalyelőtt arany-, tavaly ezüstérmes lett az Európa-bajnokságon.

2024. Július 25. 09:11, csütörtök | Helyi

Evezős OB: Győr lett az összesített magyar bajnok!

Múlt hét végén hírt adtunk arról, hogy elindultak a győri evezősök az OB-re. A folytatás nem akármilyen lett…