Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Március 31. 14:02, szerda | Sport
Forrás: NSO

Éles kritika: Schumacher nem éri meg a pénzét!

Éles kritika: Schumacher nem éri meg a pénzét!

Alaposan lehúzta a keresztvizet a brit és az olasz sajtó a hétszeres Formula-1-es világbajnok német Michael Schumacherről, aki három éves kihagyást követően tért vissza a versenysorozatba. Schumi a 2010-es szezonban eddig múltjához méltatl

"Ha Michael Schumacher így folytatja, az első évét sem tölti ki a háromból a Mercedesnél..."
„Nem ér harmincmillió fontot. Luca di Montezemolónak igaza volt, ez már tényleg egy másik Schumacher..."
„A Michael Schumacher zseniális pályafutásáról szóló írás szomorú utóiratát olvashatjuk..."

Ilyen ítéletek születtek Michael Schumacherről a brit és az olasz sajtó felületes képviselőitől az Ausztrál Nagydíjon megszerzett tizedik helyezése után.

A Mercedes németje a rajtnál ütközött Fernando Alonsóval, a spanyolhoz hasonlóan visszaesett a mezőny végére, és míg a ferraris visszaküzdötte magát a negyedik helyre, Schumi az újonc autókkal is megszenvedett, és a Toro Rossó-s Jaime Alguersuarival vívott óriási csatát. Az egy pontot bónuszként fogta fel, és nem esett kétségbe, ahogy csapata sem.

„Tudom, hogy furcsán hangzik, de hasznos volt az Ausztrál GP - írta Schumi a honlapján. - Aki csak az eredményemet nézi, csalódott lehet, de akit a részletek is érdekelnek, megláthatja, milyen sokat fejlődtünk az idény eleje óta. Ha nincs a karambol a rajtnál, a dobogóért küzdhettem volna. Nem vagyok messze a régi formámtól, Sepangban ismét nagy csatára számítok."

„Tartom, hogy a miénk az egyik legerősebb pilótapáros - mondta Norbert Haug, a Mercedes sportigazgatója. - Michael otthon is ülhetne, de ez nem az ő stílusa, visszatért a szenvedélyéhez, és csak az autóján múlik, hogy nincs az élen. Három év kihagyás után nincs akkora rutinja, mint Nico Rosbergnek, aki az egyik legjobb a mezőnyben." 

NSO

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.