Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2017. Augusztus 08. 09:04, kedd | Életmód
Forrás: hirado.hu

Élete végéig ingyen látogathatja a Technofesztivált az ott született csecsemő

Élete végéig ingyen látogathatja a Technofesztivált az ott született csecsemő

A Nature One elnevezésű technofesztivál kempingjében hozta világra kislányát szombaton egy 20 éves nő, aki elmondása szerint nem vette észre, hogy várandós.

Miután egy sátorban megszülte a babát, az újszülöttel együtt jelentkezett a kemping orvosi központjában, ahonnét anyát és gyermekét kórházba vitték. Mindketten jól vannak.

A nőről és a szülés körülményeiről további információkat nem közöltek.

Oliver Vordemvenne, a Nature One szervezője elmondta, hogy ez az első baba, aki a fesztiválon született, így 16. életévét betöltve korlátlanul, ingyen látogathatja majd a fesztivált.

A Nature One Európa egyik legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja, rendszerint augusztus első hétvégéjén rendezik meg a Hunsrück hegységben lévő egykori NATO katonai rakétabázis, a Pydna területén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 08:02, kedd | Életmód

A szúnyogok ellen bevetett kémiai kezelések visszafogott használatát javasolják a Pécsi Tudományegyetem szakemberei

A csípőszúnyogok állományának gyérítésére bevetett, Magyarországon is széles körben alkalmazott pyrethroid-alapú kémiai kezelések visszafogott használatára hívják fel a figyelmet a PTE VNL szakemberei.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Életmód

A Magyar Posta saját halottjának tekinti a Szankon elhunyt kézbesítőt

A Magyar Posta saját halottjának tekinti a Szank településen elhunyt kézbesítőt, akit munkavégzés közben rovarcsípés ért, és a fellépő allergiás reakció következtében meghalt - közölte a Magyar Posta Zrt. pénteken az MTI-vel.