Városlista
2023. február 6, hétfő - Dóra

Hírek

2022. November 26. 09:45, szombat | Helyi

Életfogytiglanra ítélték Szilágyi István fiát

Életfogytiglanra ítélték Szilágyi István fiát

Helybenhagyta az elsőfokú bíróság döntését és jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön Szilágyi István fiát.

A férfi kalapáccsal agyonverte édesapját. Az ítélőtábla honlapján olvasható közlemény szerint a rendszeresen italozó és pszichiátriai kezelés alatt álló férfi korábban több alkalommal bántalmazta a vele egy házban élő színművész apját. A férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt ítélték első fokon életfogytig tartó fegyházbüntetésre. Szilágyi István, a Győri Nemzeti Színház Kisfaludy Életműdíjas színművésze, Győr városának Pro Urbe kitüntetettje volt.

(fotó: wikipédia)

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 06. 09:15, hétfő | Helyi

A NAV is készül a Valentin-napra

A virágot, ajándéktárgyakat és a csokoládékat értékesítő boltokat ellenőrzi a NAV a következő napokban Győr-Moson-Sopron megyében.

2023. Február 06. 08:15, hétfő | Helyi

Hathetes kölyökkutyákra bukkantak Hegyeshalomnál egy román autóban

Bőröndök alá rejtve, alig hathetes kölyökkutyákat találtak a pénzügyőrök egy román kocsi csomagtartójában. Hegyeshalomnál ellenőrizték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a Németországba tartó autóst.

2023. Február 06. 07:15, hétfő | Helyi

Még lehet pályázni a Kantharosz Gálára

Folyamatosan érkeznek a pályázatok az idei Kantharosz Gálára, a szervezők azonban egészen február 17-ig várják a jelentkezőket.

2023. Február 05. 09:16, vasárnap | Helyi

A Dunaújváros ellen is jó játékkal rukkolt elő az Uni Győr GYVSE

A bajnokság két százszázalékos csapata, a Ferencváros és a Dunaújváros ellen is jó játékkal rukkolt elő az Uni Győr GYVSE női vizilabda csapata.