Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2010. Október 22. 07:33, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Életfogytiglant kapott a szanki baltás

Életfogytiglant kapott a szanki baltás

Jogerősen életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték azt a fiatal férfit, aki egy baltával agyoncsapott egy svájci asszonyt az egyik Szank melletti tanyán.

A Szegedi Ítélőtábla csütörtöki tárgyalásán ítélte életfogytig tartó fegyházbüntetésre a nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel megvádolt 28 éves férfit. Ahogy az első fokon eljáró Bács-Kiskun Megyei Bíróság, úgy az ítélőtábla is 30 évben szabta meg a feltételes szabadlábra helyezés időpontját. A vádirat szerint a férfi 2009. augusztus 4-én, egész napos italozás után, pénzszerzési szándékkal ment el Szankon az egyik tanyára. Az ott élő nőt egy baltával agyonverte, majd átkutatta a szobákat. A brutális rabló 100 ezer forint készpénzt és 160 ezer forint értéktárgyakat vitt magával a helyszínről. Mielőtt azonban távozott volna, az asszony holttestét egy szőnyegbe csavarta, s a baltával együtt a kerti emésztőgödörbe dobta. A rendőrök négy nap után fogták el a többszörösen büntetett előéletű férfit, aki kihallgatásán beismerte tettét, melyet négy nappal börtönből való szabadulása után követett el.

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.