Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Január 30. 11:10, péntek | Helyi
Forrás: Police.hu

Életmentés Győrben

Életmentés Győrben

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. január 29-én 12 óra 30 perckor Gyarmat településen igazoltattak egy zavart állapotú, "lenge" öltözetű férfit. Az egyenruhások a sűrű hóesésben az intézkedés alá vont jobb csuklóján egy zöld színű szalagot észleltek, melyen egy sorszám volt feltüntetve.

A rendőrök megállapították, hogy 63 éves dőri férfi kivonta magát a kórházi kezelés alól és gyalogosan indult volna haza. A beteg panaszolta a járőröknek, hogy eltévedt és nem tudja, hogy merre jár. Az intézkedők a betegre plédet terítettek, a szolgálati gépkocsiba ültették és részére védőitalt kínáltak, majd a helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársainak sérülésmentesen átadták.

Már másodszor mentették meg a győri rendőrök az életét annak a 34 éves fedél nélküli férfinek, akit 2015. január 29-én 13 óra 45 perckor Győrben, az Eszperantó utca egyik elhagyatott épületébe ellenőriztek. A magatehetetlen, átázott ruházatú férfi a betonaljzaton, kartonpapírokon feküdt, mikor a járőrök rátaláltak. Az átfagyott testű fiatalember sírva panaszolta az egyenruhásoknak, hogy a zord időjárási körülmények elől nincs hova mennie és nagyon fázik. A rendőrök az intézkedés alá vont részére védőitalt kínáltak, majd a kiérkező mentőápolóknak átadták.

Címkék: hajléktalan, hideg, mentés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.