Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2018. Március 13. 09:30, kedd | Helyi sport

Életmentő műtétet hajtottak végre az ETO új játékosán

Életmentő műtétet hajtottak végre az ETO új játékosán

A vasárnapi, Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzésen Koszó Balázs, az ETO frissen igazolt belső védője súlyos koponyasérülést szenvedett, az éjjel meg kellett műteni. Legalább fél év kihagyás vár rá.

Koszó Balázs a mérkőzés 59. percében egy szabadrúgást követően került ziccerbe, a labdát el is tudta fejelni Mursits Roland kapus mellett, aki bár nem szándékosan, de ököllel kiütötte belsővédőnket, aki eszméletlenül, magatehetetlenül zuhant a földre. Az ETO orvosi stábja azonnal a pályára rohant és megkezdték az ellátást, Balázs részben visszanyerte eszméletét a helyszínen, ezután vitték kórházba alapos kivizsgálásra.

– A kórházban a vizsgálatok után kiderült, hogy Koszó a halántékcsont beroppanásával és vérzéssel járó koponyasérülést szenvedett, és az éjszaka folyamán életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani, amely jól sikerült – tájékoztatta a klubot dr. Ágh László csapatorvos. – Balázs a körülményekhez képest jól van, tudata tiszta, de minimum fél év kihagyás vár rá - tette hozzá.

Jelenleg az idegsebészet subintenziv részlegén kezelik, látogatása most még csak korlátozottan lehetséges. A játékos számára most a legfontosabb, hogy nyugodt körülmények között gyógyulhasson. A győri klub amint lehet, tájékoztatja majd a szurkolókat a játékos állapotáról.

Balázsnak gyors gyógyulást és mielőbbi visszatérést kívánunk mi is!

Forrás és fotó: eto.hu

Címkék: eto, győr, labdarúgás, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 08:14, szombat | Helyi

Színművészek hívták fel a figyelmet a menhelyi állatokra

A győri állatmenhelyre látogattak a Pincérfrakk utcai cicák című előadás alkotói.