Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Január 30. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Életveszélybe került a megasztáros felesége

Életveszélybe került a megasztáros felesége

Gáspár Laci élete legnagyobb rémálmán van túl: nyolc hónapos terhes felesége életveszélyes állapotban került kórházba.

"Életemben nem láttam ilyen állapotban a feleségemet. A kínzó várakozás közben beírtam az internetes keresőbe Reni tüneteit, és legalább tíz találattal dobta ki a női infarktust. Éjjel aztán hívott az ügyeletes orvos, hogy az infarktust ugyan kizárták, de újabb jelek arra utaltak, hogy Reninek hasnyálmirigy-gyulladása van. Azt hittem, vége a világnak, amikor az orvos közölte: életveszélyben van a feleségem" - mesélte a Best magazinnak Gáspár Laci.

"Nagyon sokszor voltam már kritikus helyzetben, és olyankor mindig a jó Istenhez fordultam. Aznap éjjel is ezt tettem: hangosan elkezdtem imádkozni. Arra kértem a Teremtőt, gyógyítsa meg a feleségemet, tegyen csodát. Megígértem, hogy ha Reni felépül, mindenkinek el fogom mondani, mi történt. És láss csodát: egy óra múlva hívtam az orvost, aki eleve úgy vette fel a telefont, hogy elmúlt a veszély, nem tudja megerősíteni a hasnyálmirigy-gyulladást. Reni egyre jobban lett, három nap múlva pedig kiengedték" - tudta meg az Új Ász.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.