Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2010. Október 13. 14:37, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Életveszélyben a fejen lőtt férfi

Életveszélyben a fejen lőtt férfi

Életveszélyesen megsérült az a férfi, akit egy eltévedt lövedék talált fejen, mikor sörösdobozokra lövöldözött besenyszögi tanyáján.

A baleset kedden este történt a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Besenyszögön, egy tanya udvarán. Egy társaság szórakozott a helyszínen, s italozgatás közben légpuskával sörösdobozokra lövöldöztek. Az egyik légpuskalövedék célt tévesztett, s egy 59 éves férfit a fején eltalált. A meglőtt ember súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett, a mentők kórházba szállították. A rendőrség az esettel kapcsolatban életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást. A célt tévesztett lövést - az eddigi adatok szerint - egy 47 éves besenyszögi férfi adta le légpuskával.

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.