Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. November 29. 10:23, szerda | Belföld

Életveszélyes bántalmazás

Életveszélyes bántalmazás

A váci rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy 17 éves nagybörzsönyi fiúval szemben.

A nyomozás adatai szerint a fiatalkorú gyanúsított 2017. február 19-én 19 óra körül Nagybörzsöny, Ságvári utcában egy kalapácsnyéllel többször fejen ütött egy helyi férfit. A sértett a bántalmazás következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A váci rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves fiút, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

A Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nagybörzsönyi lakos ellen életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Pest Megyei Főügyészségnek megküldte.

Forrás: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.