Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2016. November 07. 09:56, hétfő | Kék hírek
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogták a gyanúsítottakat

Elfogták a gyanúsítottakat

A rendőrök előállítottak két fiatalkorút, akik a megalapozott gyanú szerint több bűncselekményt is elkövettek Csornán és Sopronban.

A Soproni Rendőrkapitányság rablás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy mihályi és egy fertőszentmiklósi fiatalkorú ellen. A gyanúsítottak 2016. október 18-án az esti órákban megütöttek egy helyi lakost egy csornai gyalogos közben, aki a bántalmazástól a földre esett. A sértettől ezután elvették a pénztárcáját és elfutottak. A rendőrök a nyomozás során azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két 16 éves fiatalkorút, akiket 2016. november 4-én elfogtak és előállítottak a Soproni Rendőrkapitányságra. A nyomozók megállapították, hogy a két fiú gyanúsítható egy 2016. október 31-én virradóra Sopronban történt garázssor-feltöréssel is, ahol a kapukat kifeszítették, de végül nem tulajdonítottak el semmilyen értéket.

A fiatalok elmondták, hogy pár nappal korábban két kerékpárt is elloptak, amiket megmutattak a rendőröknek. A soproni nyomozók drogtesztet alkalmaztak a fiúkkal szemben, ami pozitív értéket mutatott, ezért mintát vettek tőlük a későbbi szakértői vizsgálat céljából. A gyanúsítottak kihallgatásukkor beismerték a bűncselekmények elkövetését, a rendőrök pedig - őrizetbe vételük mellett – előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 11. 08:02, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy orvost és asszisztensét, akik a kórházi munkájukat összemosták a magánrendeléssel

Felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést szabott ki jogerősen a Pécsi Ítélőtábla arra a szülészorvosra, aki magánpraxisában kezelt betegeit a kórházban is pénzért látta el asszisztensével 2021-ben.