Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2013. Október 23. 09:58, szerda | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Elfogták a rendőrök a biciklitolvajokat

Elfogták a rendőrök a biciklitolvajokat

A három férfi Ausztriában akarta értékesíteni a lopott kerékpárokat.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére 2013. október 21-én kora délután arról, hogy a hegyeshalmi vasútállomáson kerékpárlopás történt. A rendelkezésre álló adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható három férfi a vasútállomás kerékpártárolójából egy női és egy férfi Mountain Biket tulajdonított el, melyekkel a Bruckba tartó nemzetközi gyorsvonatra szálltak fel.

A járőrök a szerelvényen igazoltatás alá vonták a 47 éves békéscsabai R. Bélát, a 37 éves dombóvári T. Jánost és 59 éves társukat, a soproni S. Józsefet. Egyikük kabátjának zsebéből a kerékpárzár elvágásához használt csípőfogó is előkerült. A rendőrök a tolvaj trió mellett, a vonaton letámasztva megtalálták a lopott kétkerekűeket.

Az intézkedés során azt is megállapították, hogy R. Bélát a Békéscsabai Rendőrkapitányság elfogatóparanccsal körözi. A három férfit előállították, ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság. R. Bélát a rendőrség őrizetbe vette.

Címkék: bicikli, lopás, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.