Városlista
2024. augusztus 5, hétfő - Krisztina

Hírek

2011. Május 02. 14:37, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Elfogták az „pókember” betörőt

Elfogták az „pókember” betörőt

Egy szobafestő bejelentése alapján fogta el a rendőrség április 19-én azt a férfit, aki háztetőkről leereszkedve tört be lakásokba, a főváros IV. kerületében.


Egy szobafestő jelentette április 19-én a rendőrségen, hogy egy férfi a tetőről leereszkedve tört be egy hetedik emeleti lakásba, a főváros IV. kerületében. A helyszínre érkező rendőrök az ötödik emeleten elfogták a férfit, aki azt mondta, egy ismerősét látogatta meg. A hetedik emeleten azonban megtalálták a zsákját, amiben a betöréshez használt szerszámok voltak. A középkorú férfi ellen rablás és lopás miatt már két körözés is érvényben volt, és korábban már el is ítélték hasonló bűncselekmény elkövetése miatt. Kihallgatása során három betörést ismert be, de feltehető, hogy több betörést is elkövetett. A férfi ellen a rendőrség előzetes letartóztatása mellett rablás és lopás miatt folytat eljárást. A betörőnek volt egy tettes társa, aki a tetőn várakozott, őt szintén elfogta és őrizetbe vette a rendőrség. (da)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.