Városlista
2023. április 1, szombat - Hugó

Hírek

2015. Február 01. 17:17, vasárnap | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Elhagyja Magyarországot Kapócs Zsóka

Elhagyja Magyarországot Kapócs Zsóka

Kapócs Zsóka úgy döntött, hogy színészi pályáját szünetelteti és New Yorkba költözik. Ma reggel tett hivatalos bejelentést Facebook oldalán, miszerint szeretne valami újat tanulni, teljesen függetlenül az eddigi munkáitól.

,,Kedves Barátaim!
Picit későbbre terveztem a bejelentést miszerint ideiglenesen elhagyom Magyarországot, de piciny hazánkban semmi sem marad sokáig titokban (még az sem ami nem igaz), így MOST osztom meg veletek, hogy New Yorkba költözöm egy időre, mert szeretnék tanulni valami egészen újat, valamit ami érdekel, leköt a színészeten kívül, valamit ami egészen màs, új, valamit amit előlről lehet kezdeni! Amikor elérem a kitűzött célomat, tovább megyek, mint mindíg! Az Operettszínháznak nagyon sokat köszönhetek, hiszen rengeteget tanultam ott a művészetről, zenéről és magáról a színházról! Nem tervezem színházi pályafutásomat befejezni, csak szüneteltetni fogom egy rövid időre. Remélem hiányozni fogok egy picit Nektek! Ígérem jelentkezni fogok nemsokára!" -írta Zsóka Facebook oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 30. 12:01, csütörtök | Bulvár

Kutyája vezette a gazdájához a mentőket

Dorka több száz méteren keresztül vezette a mentőautót, a magatehetetlenül fekvő gazdájához.

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.