Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2011. Június 03. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Elhagyták Harry herceget

Elhagyták Harry herceget

Chelsy Davy pipa lett, hogy Harry figyelmének középpontja Pippa lett, ezért szakított Diana kisebbik fiával.

Hiába veri vele a sors folyton, nem tanulja meg a leckét Chelsy Davy, miszerint Harry hercegből nem lesz soha rendes, megbízható, és hűséges pár. A zimbabwei örökösnő ezt körülbelül századszorra tapasztalhatta meg hét év alatt, és ezért ismét elhagyta a Kisherceget. A kiváltó ok pedig nem más volt, mint a királyi család legújabb, és legdögösebb tagja, Pippa. Harry ugyanis pontosan azt tette bátyja lakodalmán, amit több millió másik férfi - kéjsóvár szemekkel magáévá tette a Middleton-lányt. Csak ő éppen közvetlen közelről, nem a tévék képernyőjén át. Ezt pedig Chelsy egy méterről figyelhette, és úgy érezte, ha csak agyban is, de megcsalták. Olaj volt még a tűzre, hogy Diana kisebbik fiacskája azóta rendszeresen telefonon trécsel Pippával. Vagyis elkerülhetetlen volt az újabb szakítás.

Bár érthetetlen, hogy Chelsy miért küzd Harry-ért, amikor többször kijelentette már, hogy belőle soha nem lesz hercegné. Mivel képtelen lenne egy akváriumban élni, ahol a levegővételét is szabályozzák. Katalin tökéletes erre a szerepre, őt viszont nem lehet megszelídíteni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.