Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2016. December 19. 10:54, hétfő | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Elhunyt a díva

Elhunyt a díva

Gábor Zsazsára emlékezik a világ.

Hollywood is őt gyászolja:

A sztárvilágot is megrendítette a díva halálhíre, közösségi oldalaikon mondanak neki búcsút. Másfél hónappal 100. születésnapja előtt elhunyt Gábor Zsazsa magyar származású hollywoodi filmdíva. Hírnevét legalább annyira köszönhette viharos magánéletének, mint a vásznon nyújtott alakításainak. Megelőzte korát, hiszen ő volt az első olyan híresség, akire ráillett a celeb szó. Arról volt, híres, hogy híres – mondták róla évtizedekkel korábban, minthogy Kardashianék egyáltalán megszülettek volna.

Larry King műsorvezető:”Csak egy Gábor Zsazsa volt, és én nagyon kedveltem őt. Nyugodj békében drágám!

Miley Cyrus énekesnő: “Zsazsa!!! Micsoda szép hosszú élet! Vitathatatlanul megihletett a stílusod és a kellemed. Szeretünk és hiányzol!”

Dita Von Tesse előadóművész: “Egy újabb hollwoodi sztár hagyott el bennünket, a csillogó Gábor Zsazsa. Minden idők egyik legszellemesebb szépsége. Szerettem a humoros megjegyzéseit a szerelemről. Itt a kedvencem: Az, hogy féltékeny vagy egy gyönyörű nőre, nem fog megszépíteni.”

Piers Morgan tévés személyiség: “99 év, 9 férj, Miss Hungary és hollywoodi sztár. Micsoda élet!”

Címkék: Elhunyt a díva

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.