Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Július 20. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: NSO

Elhunyt A házibuli sztárja

Elhunyt A házibuli sztárja

Hosszú évek szenvedése után legyőzte a rák a francia filmgyártás egyik legnagyobb legendáját.

Alain Delon és Jean-Paul Belmondo mellett valamiért nem kapott elég figyelmet Bernard Giraudeau, pedig legalább olyan tehetséges és jóképű volt, mint kollégái. De Franciaországban azért így is félistenként tisztelték, és nők ezrei álmodoztak róla. Harmincegy évnyi karrierje során rengeteg filmet és tévésorozatot forgatott, de a világhírnév valahogy mégsem talált rá. Két legsikeresebb művét a mai napig inkább kollégáival azonosítják, holott nélküle egyik sem lett volt ugyanaz. A házibuli Sophie Marceau-nak hozta meg a sikert, a Két férfi a városban pedig Delonról szólt. Persze egy igazi filmrajongó jól tudja ki volt ő, és mennyi boldog percet szerzett a nézőknek.



Furcsa mód élete legnagyobb tragédiája miatt kapott igazi elismeréseket. Amikor tíz esztendeje megtámadta a gyilkos kór, hihetetlen bátorsággal és bölcsességgel viselte a betegségét. Megtanulta máskép értelmezni a létet, és ezzel rengeteg sorstársának nyújtott segítséget. Valamint a reményt sem adta fel soha a gyógyulásra, pedig az egyik veséjét is eltávolították, majd a tüdejére terjedt át a rák. Viszont hiába volt rendkívül kitartó, a teste feladta a harcot szombat reggel egy párizsi kórházban. Bernard múlt hónapban töltötte be a hatvanhármadik életévét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült