Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Május 04. 07:03, péntek | Belföld
Forrás: OrientPress

Elindult a szezon, irány a strand!

Elindult a szezon, irány a strand!

A nyári meleg megérkezésével megteltek a már nyitva lévő budapesti strandok és fürdők. A négy nap alatt több mint 50.000 látogató kívánta enyhíteni a forróságot a hűs vizekben.

A strandok közül április 28-án elsőként a Dagály és a Palatinus Strandok nyitottak meg. A vendégek elsősorban a Széchenyi Fürdőt (16.400 fő), a Dagály Fürdőt (14.000 fő), valamint a Palatinus Strandot (több mint 10.000 fő) keresték fel, azaz a fürdőzésre vágyók 80%-a ezt a három fürdőt részesítette előnyben. A fürdőzők örömmel vették használatba a kültéri medencéket.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. a strandszezonra való felkészülés jegyében több mint 100 millió Ft összeget fordított arra, hogy a fürdők, strandok megszépült környezetben várják a fürdőzésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A Palatinus Strandon felújításra kerültek a vizes blokkok, illetve megkezdődtek a kabinos öltözők javítása.

További strandnyitások

május 26.
Paskál Strandfürdő
Római Strandfürdő
Pünkösdfürdői Strandfürdő


június 2.
Csepeli Strandfürdő
Csillaghegyi Strandfürdő

A standfürdők zárására tervezetten szeptember 2-án vasárnap kerülne sor, mely kedvezőtlen időjárás esetén a vendégek tájékoztatása mellett 1 héttel előbb megtörténhet.

Információ:
Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt.
Czinege Szilvia
Telefon: +36-1/452-4550
e-mail: czinege.szilvia@spabudapest.hu
Web: http://www.budapestgyogyfurdoi.hu/

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről