Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2011. Szeptember 30. 09:20, péntek | Helyi
Forrás: Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Elismeréseket adott át a polgármester

Elismeréseket adott át a polgármester

Borkai Zsolt polgármester 2011. szeptember 29-én adta át az elismerést Csengeri Máriának és dr. Vámos Klárának.

A szeptember 29-i közgyűlés elején adta át Borkai Zsolt a 2011. évi Városrész Szolgálatáért díjak közül az Adyváros Szolgálatáért díjat Csengeri Máriának, a Móra Ferenc Általános és Középiskola igazgatójának. Az iskolaigazgató a városrész közösségi életének és értékeinek gyarapításáért, valamint kiemelkedő pedagógiai és intézményvezetői munkája elismeréseként vehette át a díjat. A kitüntetettnek a városrész képviselője, Radnóti Ákos is gratulált.

A polgármester elismerésben részesítette dr. Vámos Klára gyermekorvost, aki a közelmúltban vonult nyugdíjba. Dr. Vámos Klára asszony 1971-ben került a győri kórház gyermekosztályára, majd 1978-tól nyugdíjazásáig, 33 éven keresztül látta el Bácsán a házi gyermekorvosi feladatokat. Munkáját mindvégig közmegbecsülés övezte, a városrész lakói szerették és tisztelték őt. Lelkiismeretes munkájára a nap bármelyik órájában számíthattak kis betegei.

Borkai Zsolt polgármester dr. Vámos Klára részére hűséges, több évtizedes, szeretetteljes, kiváló gyermekorvosi szolgálatáért „Városháza” Ezüst Emlékérmet adományozott. A kitüntetettnek Bárány István a terület önkormányzati képviselője is gratulált.

Címkék: Borkai Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 09:16, vasárnap | Helyi

Kulcslyuk műtéthez kapott pénzt a győri kórház helyi vadászoktól

Megyei vadászok a győri kórház gyermekosztályának 1 200 000 forint értékű segítséget „vadásztak össze”.

2024. Május 19. 08:16, vasárnap | Helyi

Nyomatékot adnak gyakorlati tudásuknak

Még könnyebb lesz fizikát tanulni a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumban. Az intézmény megkapta ajándékba azt az eszközt, amelyet a tavalyi Alprosys Kreatív Fizikaversenyen használtak a diákok.

2024. Május 19. 07:12, vasárnap | Helyi

Díjat nyert a győri Audi

Azért kapta az elismerést, mert energiaigényének nagy részét megújuló forrásból fedezi.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.