Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2010. Március 03. 06:33, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Elismerte, rálőtt a romák házára – megmutatta azt is, honnan

Elismerte, rálőtt a romák házára – megmutatta azt is, honnan

A helyszíni bizonyításon beismerte K. Árpád, hogy Galgagyörkön rálőtt a cigányok házára, és megmutatta azt is, honnan tüzelt. A hat halálos áldozatot követelő gyilkosságsorozat gyanúsítottját kommandósok vitték a településre, a h

Csak a helyben lakókat engedték be a rendőrök Galgagyörkön a Rákóczi Ferenc utcába. Itt találhatók azok a házak, amelyekre 2008. július 21-én adtak le lövéseket a romagyilkosságok feltételezett elkövetői.

A nyomozók a készenléti rendőrség közreműködésével a helyszínen hallgatták ki K. Árpádot. A Nemzeti Nyomozó Iroda közleménye szerint a gyanúsított közreműködött a bűncselekmény lefolyásának pontos rekonstruálásában, a helyszín megközelítési útvonalának ellenőrzésében, a cigánysortól kellő távolságban. A sértettek házaihoz ugyanis nem vitték közel K. Árpádot.

A rendőrség szerint Galgagyörkön kezdődött a cigányok elleni támadássorozat. A nyomozóiroda nem árulta el, hogy hol lesz a romák elleni sorozatgyilkosság következő helyszíni bizonyítása.


Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 12:53, kedd | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől

Nemesszalók térségében akart elhajtani egy autós a rendőrök elől, aki eltiltás hatálya alatt és vezetői engedély nélkül közlekedett.

2022. Október 02. 11:01, vasárnap | Kék hírek

Az Egyesült Királyságból irányították az unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezetet

A Gyulai Járási Ügyészség - többek között - minősített csalások és pénzmosás bűntette miatt emelt vádat egy bűnszervezet 15 tagja ellen, akik un. unokázós csalásokat valósítottak meg.

2022. Október 02. 10:21, vasárnap | Kék hírek

Megpróbálta megerőszakolni a nőt, végül kirabolta

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.