Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2011. Május 26. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Eljegyezték a Fenékkirálynőt

Eljegyezték a Fenékkirálynőt

Teljesült Kim Kardashian álma, ugyanis a lovagja egy, az őt híressé tevő hátsójához méretben illő gyémántgyűrűvel megkérte a kezét.

Kereken egy hete Kim Kardashian egy félnapos vásárlást követően élete legnagyobb meglepetésére ért haza. Lovagja, Kris Humphries ugyanis térden állva fogadta hálószobájukban, egy 20.5 karátos gyémántgyűrűvel a kezében, miközben rózsaszirmokból köré volt írva a nagy kérdés, amire Kimmy könnyes szemmel igent mondott. Majd a véletlenül, pont a szobában tébláboló People magazin újságírójával rögtön meg is osztotta az örömét. A harmincéves Fenékkirálynő állítólag semmit nem sejtett a lánykérésből, de nagyon vágyott rá. Ami hihető, hiszen egyszerre négy reality showt forgat a Kardashian-klán, így az életükben annyi a spontán, nem megírt pillanat, mint a Barátok köztben. De a lényeg az, hogy hatalmas a boldogság a milliomos famíliában.

Csak kérdés meddig. KimKa ugyanis kereken négy pasit fogyasztott el egy év alatt, hiába akart mindegyikkel azonnal családot alapítani, mert annyira szerelmes volt. De talán a New Jersey Nets kosarasa tud valamit, amit Reggie Bush, Gabriel Aubry, KanYe West és Miles Austin nem. Illetve jobban tudja, mint Damon Thomas zenei mogul, aki négy évig mondhatta magát a világ egyik legdögösebb nője férjének.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.