Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. November 15. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Eljegyezték Jessicát

Eljegyezték Jessicát

Pár nappal volt férje eljegyzését követően, hirtelen Jessica Simpson kis kacsójára is gyűrű került, csak nehogy lemaradjon az ex-től.


Eric Johnsonnak nagyon megtetszhetett a házasélet, annak ellenére, hogy csak múlt hónapban véglegesítették a válását feleségétől. A hétvégén ugyanis megkérte jelenlegi kedvese, Jessica Simpson kezét. Az énekesnő pedig igent mondott, és már tele is kürtölték a világot a lánykérés tényével.

A szabadon igazolható amerikai focis - értsd: egyik csapatnak sem kell - és a szebb napokat is megélt énekesnő májusban találták meg a másikban a lelki társat. Azóta szó szerint elválaszthatatlanok, ugyanis Jesst nem lehet látni, csak a lovagjával. De legalább tényleg boldognak tűnik, hogy Ericben ismét megtalálta az igazi szerelmet - már sokadjára. Bulvártörténelmi románcai voltak John Mayerrel, Tony Romoval, Billy Corgannal, és természetesen Nick Lachey-val.

Ha pedig már szóba került a volt férj, akkor meg kell említeni, hogy az énekes alig pár nappal Jessica előtt jelentette be, hogy ő elveszi szexi barátnőjét, Vanessa Minnillót. Emiatt felerősödtek azon hangok, miszerint az idősebbik Simpson-nővér megint alulmaradt, mert ex-urának hamarabb sikerült helyes vágányra terelnie a szerelmi életét. Jess viszont nem hagyja, hogy őt lesajnálják, és megmutatta, hogy őt is el lehet ám jegyezni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült