Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Július 31. 11:44, csütörtök | Helyi
Forrás: Police.hu

Elképesztő! Síneken hagyta autóját Ikrénynél

Elképesztő! Síneken hagyta autóját Ikrénynél

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. július 31-én 2 óra 24 perckor érkezett bejelentés, hogy az 1-es számú vasúti fővonalon, Ikrény térségében lévő vasúti átjáróban baleset történt.

A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy egy Opel típusú személygépkocsi vezetője járművével a 81425-ös számú úton és az 1-es számú főút irányába közlekedett. A sofőr a közút-vasút szintbeli kereszteződésében történő áthajtásakor a relatív gyorshajtásának betudhatóan elvesztette irányítását a járműve felett. A gépkocsi a nedves úttesten az útátjáró lapján megcsúszott és a sínkoronára felhasalt.

A gépkocsivezető a sínekről lejárni nem tudott, autóját elhagyta, az érkező vonatnak Állj! jelzést nem próbált meg adni. Pár perc elteltével a fenti helyhez Hegyeshalom irányából egy vasúti szerelvény érkezett, melynek vezetője a járművet észlelve fékezett, de az ütközést elkerülni nem tudta és a mozdony az Opelt több száz méteren maga előtt tolta.

A közlekedési balesetben személyi sérülés nem történt.
A helyszínt elhagyó férfit a rendőrök felkutatták, vele szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították.

A Győri Rendőrkapitányság az 55 éves ikrényi lakos ellen közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.