Városlista
2022. június 28, kedd - Levente, Irén

Hírek

2014. Július 31. 11:44, csütörtök | Helyi
Forrás: Police.hu

Elképesztő! Síneken hagyta autóját Ikrénynél

Elképesztő! Síneken hagyta autóját Ikrénynél

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. július 31-én 2 óra 24 perckor érkezett bejelentés, hogy az 1-es számú vasúti fővonalon, Ikrény térségében lévő vasúti átjáróban baleset történt.

A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy egy Opel típusú személygépkocsi vezetője járművével a 81425-ös számú úton és az 1-es számú főút irányába közlekedett. A sofőr a közút-vasút szintbeli kereszteződésében történő áthajtásakor a relatív gyorshajtásának betudhatóan elvesztette irányítását a járműve felett. A gépkocsi a nedves úttesten az útátjáró lapján megcsúszott és a sínkoronára felhasalt.

A gépkocsivezető a sínekről lejárni nem tudott, autóját elhagyta, az érkező vonatnak Állj! jelzést nem próbált meg adni. Pár perc elteltével a fenti helyhez Hegyeshalom irányából egy vasúti szerelvény érkezett, melynek vezetője a járművet észlelve fékezett, de az ütközést elkerülni nem tudta és a mozdony az Opelt több száz méteren maga előtt tolta.

A közlekedési balesetben személyi sérülés nem történt.
A helyszínt elhagyó férfit a rendőrök felkutatták, vele szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították.

A Győri Rendőrkapitányság az 55 éves ikrényi lakos ellen közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 28. 13:15, kedd | Helyi

Berobbant a nyár Győrben

Rekkenő hőség van az ország egész területén.

2022. Június 28. 10:15, kedd | Helyi

Mutatjuk hol gyérítik a szúnyogokat kedden

Folytatódik a földi kémiai szúnyoggyérítés Győr területén.

2022. Június 28. 09:41, kedd | Helyi

Viking balta is készül a győri műhelyben

Csodaszarvas, görög, maori és viking motívumok.

2022. Június 28. 09:15, kedd | Helyi

Kiváló formában a bajnok

Remekül indult a szezonja Kopasz Bálintnak, a Graboplast Győr olimpiai bajnok kajakosának.